Ansök om lån för att trycka upp dina egna böcker

​Har du skrivit i många år så har du också förmodligen alltid velat ha dina skrivna verk i en upptryckt bok. Det gör det hela mer spännande att faktiskt få hålla boken i din hand, än att behöva läsa den från en skärm. Det kan också vara så att du helt plötsligt får en idé, och även om du aldrig har skrivit tidigare, så känner du att det är en bok som hade kunnat säljas. Skulle det vara så att du inte blir beviljad din bok hos ett bokförlag, så kan du ändå trycka upp din egna bok.

Det finns vissa saker som du behöver tänka på innan du skriver din bok. Tänk inte så mycket på ämnet, utan det är bättre att du skriver om något som faktiskt intresserar dig. Oavsett hur din bok ser ut eller vad den handlar om, så kan du själv trycka upp den utan någon hjälp av ett bokförlag.

För att trycka upp en bok så behöver du ett startkapital, i alla fall om du ska trycka upp några utgåvor. Är det bara ett fåtal böcker så kostar det inte lika mycket, men tror du verkligen att din bok kommer bli en investering, så är det mer värt att trycka upp fler. Du brukar kunna få rabatt om du trycker upp fler titlar, men allt beror på det tryckeri du kontaktar. Är det inte så att du har sparat ihop pengar för detta, så kan du i så fall ansöka om ett lån för att trycka upp böckerna. Ska du ansöka om ett lån så är det värt att jämföra olika banker och långivare, så att du hittar ett bra lån för dig. Du kan kika in på Sambla som då jämför lån åt dig genom att besöka deras hemsida​​. När du ansöker om ett lån, tänk på att du behöver betala tillbaka det du har lånat samt extra kostnader. Ska du trycka upp en bok med ett lån, se då till att du har råd att betala tillbaka månadskostnaden.

När du ska trycka upp din bok så kan det också vara värt att faktiskt vara nöjd med boken. Därför kan du läsa igenom olika t​​ips som du kan ta del av för att bli en bra författare och så att du kan skapa bra och intressanta böcker, som faktiskt säljer. Det handlar alltså inte bara om att skriva, utan det finns en rad olika tips och trix du kan ta del av för att bli en så bra författare som möjligt. ​​​